2 nakvynių poilsis „Trumpas pabėgimas“ Druskininkuose

Premium

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

SPA Vilnius Druskininkai - 4* jaukus ir modernus sveikatos gerinimo centras. Viešbutyje gausu mineralinio vandens procedūrų ir gydomųjų programų. Šalia viešbučio esantis mineralinio vandens šaltinis, kuris tiekiamas tiesiai į sveikatos centrą. Taip pat čia rasite jaukų barą su specialiu SPA meniu, restoraną, laisvalaikio centrą bei žiemos sodą ir konferencijų sales. Visa tai yra įsikūrę po vienu stogu. Nuostabioje gamtos apsuptyje, tarp pušų ir Nemuno kranto, įsikūręs SPA Vilnius Druskininkų viešbutis leis atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką. 

Pabėkite nuo rutinos tiesiai į SPA Vilnius Druskininkai ir kaip reikiant atsipalaiduokite, nes čia jūsų laukia karališkas poilsis! Šis dovanų kuponas užtikrina, kad būsite apgyvendinti patogiame dvivietyje numeryje su įskaičiuotu maitinimu rytais ir vienąkart vakare. Taip pat jums priklausys tokios paslaugos kaip judesio terapija ir mineralinė vonia.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės standartiniame dviviečiame kambaryje;
  • 2 pusryčiai ir 1 vakarienė (švediškas stalas);
  • apsilankymas mineralinio vandens baseino ir pirčių komplekse kasdien;
  • 1 FMR gydytojo konsultacija (dėl sveikatos priežiūros paslaugų suteikimo);
  • 20-30 min. trukmės judesio terapija (pasirinktinai: rytinė mankšta, mankšta baseine arba su Tai Či elementais);
  • 15 min. trukmės 1 vonia (pasirinktinai: mineralinio vandens, gintaro, „Sūrutis“, „Vilnius“, „Atsparumas“, „Stiprybė“, žaliosios arbatos, pušų spyglių, ožkų pieno su miško uogomis);
  • treniruoklių salė kasdien;

Svarbu:

Atvykimas galimas visomis savaitės dienomis iki 2025.01.31. Dovanų kuponas negalioja 2024.12.20–2025.01.04. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Atvykimas nuo 15 val., išvykimas iki 12 val. Į kainą neįskaičiuota vietinė rinkliava 1 Eur/asm už naudojimąsi Druskininkų kurorto viešąja infrastruktūra. Jei rezervacija atšaukiama likus mažiau nei 72 val. iki atvykimo, čekis laikomas panaudotu. Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojo konsultacija yra būtina. Be jos negalima pasinaudoti kelialapio paslaugomis. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „SPA Vilnius Druskininkai“, K. Dineikos g.1, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-2 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2025.01.31
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

322,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +322

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2025-01-31
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
SPA VILNIUS Druskininkai
+370 313 53811
SPA VILNIUS Druskininkai Google 4.7 / (1670)
  • Nuostabi atmosfera tobulam poilsiui. Ačiū visiems kuriantiems tokią aplinką ir rūpestį klientui. Sėkmės nuostabiai masažistei Aušrai, keneziterapeutei Aušrelei.
  • Apsilankymas deja nebuvo toks, kokio tikėjomės išgirdę daug gerų atsiliepimų. Rezervavau telefonu. Iš pradžių sakiau, kad planuotume masažą 16val, bet registratorė primygtinai siūlė kuo vėliau, kad "spėtume prieš tai nueiti į baseiną". Sutikau, kad įdėtų masažą 18:40, bet tik atvykus sužinojome, kad jis dubliuojasi su vakariene, kurią beje irgi užsakiau to paties skambučio metu. Teko eiti keisti procedūros, vienintelis pasiūlytas variantas - sutrumpinti masažą. Administratorė Margarita kažko paprašius demonstratyviai vartė akis. Taigi, gavome trumpą masažą ir į vakarienę irgi teko lėkti, vos spėjome pavalgyt. Labai gaila, nes visi kiti darbuotojai pasirodė labai paslaugūs ir pozityvūs, maistas skanus, masažas puikus (tikrai norėtųsi ilgesnio), bet nesklandumų gausa nuvylė.
  • Viešnagės metu likome labai patenkinti : tiek maistu(labai visko daug ir labai skanu), tiek personalo aptarnavimu, tiek švara. Labai didelis dėkui procedūros Aladino lempa merginoms Eglei ir Ritai, puikiai atlikusioms procedūrą. Likome labai nustebinti, gavę dovana staigmena,gauta gintadienio progą.Labai Jums ačiū.Būtinai čia sugrišime.
  • Pats jaukiausias, svetingiausias, viešbutis Druskininkuose, tiek vasarą tiek žiemą, dauk veiklos ir suaugusiems ir vaikams, viskas apgalvota, viskuo pasirūpinta. Bet geru viešbutis nusipelno būti vadinamas pirmiausia dėl darbuotojų, kurie čia dirba, visi labai paslaugūs ir svetingi, o labiausiai noriu išskirti čią dirbančią adiministracijoje Jūratę, sunku surinkti žodžius apibūdinti žmogaus mielumą, svetingumą, atsidavimą svečiams, visada malonu sugryžti ir matyti Jūratės šypseną pasitinkant mus:) Vaikas negali sulaukti susitikimo su teta, kuri dirba Vilnius Spa, tiesiok šiltas, nuostabus žmogus, kuris tiesiok surengia mažą Šventę kaskart atvažiavus, norisi sugryžti dar ir dar. Linkiu šiam viešbučiui daugiau tokių nuostabių darbuotuojų.
  • Viskas buvo labai puiku: išvaizdus ir jaukus interjeras, puikiai išnaudota aplinka Kalėdų dekoracijoms, kurios sukuria šventišką nuotaiką. Spa erdvės puikios, didelis pusryčių pasirinkimas. Bet labiausiai nustebino malonus aptarnavimas. Norime padėkoti administracijoje dirbančiam Pauliui, kuris yra tikras profesionalas - labai gražus bendravimas, empatija ir nuoširdumas. Tikrai dar sugrįšime. ?
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!