Degustacinė vakarienė dviem restorane „Kurhauzas“ Birštone

-33%
Nuolaida! Premium

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Kurhauze galima tiek skaniai pavalgyti, tiek smagiai praleisti laiką kartu su savo antra puse! Suteikite sau naujų potyrių galimybę bei linksmą pobūvį prie pietų ar vakarienės stalo Kurhauze.

Ieškote kur skaniai pavalgyti, ir linksmai praleisti laiką? Tuomet šis dovanų kupono pasiūlymas kaip tik jums! Degustacinė vakarienė dviem restorane „Kurhauzas“ - galimybė pasmaguriauti gardžių valgių bei romantiškai praleisti laiką su antra puse. Patogiai įsikūrus prie restorano staliuko, jūsų lauks svetingas šefo pasisveikinimas ir tikra valgių puota... Antienos krūtinėlės užkandis su karamelizuota slyva, tuno tartaras, raudonojo barzdočio filė, jautienos išpjova su kreivabude ir smidrais - viskas bus pateikta ant jūsų stalo, o pabaigai lauks tikra bomba - creme brulle su apelsinais. Ragaukite naujų skonių, išgyvenkite dar neatrastų potyrių bei linksminkitės - šis vakaras yra jūsų!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Šefo pasisveikinimas;
  • antienos krūtinėlės užkandis su karamelizuota slyva;
  • tuno tartaras;
  • raudonojo barzdočio filė;
  • jautienos išpjova su kreivabude ir smidrais;
  • Creme Brulle su apelsinais;

Svarbu:

Rezervaciją atšaukti galima likus 24 val. iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Kurhauzas“, B. Sruogos g. 2, Birštonas Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

110,00 €

-33 %

165,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +110

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Kurhauzas
restoranas.kurhauzas@gmail.com, +370 687 23801
Kurhauzas Google 4.5 / (870)
  • Labai skanus maistas, gražiai pateiktas. Ypač patiko antienos krūtinėlė, tom yum sriuba. Desertai taip pat puikūs. Jauki atmosfera ir aptarnavimas.
  • Buvo nuostabus vakaras restorane, valgėme sriubas, Tom Yum buvo labai labai gardi, puikus tuno tartaras, salotos su ožkų sūriu labai sočios, sviestažuvę valgiau pasimėgaudama ?sūrio pyragas dieviškas , žodžiu puiki puiki žiemos vakariene,. Bet iš tiesų to ypatingo vakaro atmosferą sukūrė Rima, šiltai ir atidziai mus aptarnavusi,profesionaliai patarusi, su šypsena prieidavusi… labai labai ačiū
  • Aplinka labai maloni, aptarnavimas sakyčiau beveik puikus bet yra kur pasitempti. Pvz. Zmona uzsisake balto vyno ir kavos su pienu is gerimu. Kava su pienu buvo skirta prie deserto, vynas prie zuvies. Atnese kava ir alu ir sako barmenas padare anksciau kava tai atnesiau. ??? Nebuvo galima pakeisti ??? Ar zuvi reikia valgyti su balta kava ?? Maistas patiektas graziai bet skonio prasme nezinau..nelabai, pavalgius maistas stovėjo gal 3 valandas kol alaus pora neisgeriau, beja zmonai taip pat..gal mes dar nedauge iki maisto kuris graziai patiektas...bet antra karta neičiau nes kaina didelė o kad sakyciau ouuu nebuvo.. tai va.
  • Aptarnavimas mandagus, bet issiblaŝkę darbuotojai. Maistas patiektas grąžiai, skonis vidutinis. Kainos aukštesnės nei vidutinės, todėl nepateisino lŭkesčių.
  • Aukšto lygio aptarnavimas: malonus pasitikimas ir Tavęs neseka įkyriai akimis visą buvimo laiką, tik tiek kiek reikia profesionaliam aptarnavimui. Erdvė nedidelė, lengvumas persipina su prabanga, daug augalų, tad žaluma įneša natūralumo elementų ir pagyvina aplinką, muzikinis fonas lengvai rafinuotas. Kokybiški produktai, nuostabūs patiekalai, tobulas creme brulee desertas. Kas mėgsta pataupyti, bet norisi prisiliesti prie prabangos, užsukite bent kavos puodelio? Puikiai praleistas laikas, bravo!!!
Komentarai