2 nakvynių VIP poilsis su SPA „Prabangus poilsis prie jūros“ Klaipėdoje

Premium

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešbutis Dunetton**** yra apgyvendinimo įstaiga, įsikūrusi jūrų mieste Klaipėdoje. Čia galite atvažiuoti tikėdamiesi ramaus bei kokybiško poilsio. Šiame viešbutyje rasite visko, ko geidžia širdis - modernius kambarius, restoraną bei SPA zoną.
 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės prezidentiniame kambaryje 2 asmenims;
  • saldi ir svaiginanti pasitikimo staigmena kambaryje;
  • 2 val. trukmės privatus apsilankymas viešbučio SPA zonoje (moderni pirtis, sūkurinė vonia, TV, gultai);
  • geriamas vanduo kambaryje;
  • chalatai ir šlepetės;
  • nemokamas belaidis internetas;

Svarbu:

Atvykimas galimas visomis savaitės dienomis. Dovanų kuponas negalioja: 12.31-01.01, 06.21-24, 07.19-21, 07.26-28, Jūros šventės metu, 08.14-18. Atvykimas nuo 15:00 val., išvykimas iki 12:00 val. Norint atvykti balandžio - rugsėjo mėnesiais taikoma priemoka (balandžio, gegužės ir rugsėjo mėnesiais 30 Eur./ naktis, birželio- rugpjūčio mėnesiais 50 Eur./ naktis). Rezervaciją galima atšaukti  likus ne mažiau nei 7 kalendorinėms dienoms iki atvykimo datos, kitaip kuponas bus laikomas panaudotu. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Dunetton****“, Jūros g. 23, Klaipėda Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Ruduo, Žiema, Pavasaris
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

337,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +337

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Dunetton hotel
+370 46 385 577, hello@dunettonhotel.lt
Dunetton hotel Google 4.4 / (414)
  • Viešbutis autonominis, tai nenustebkite, jeigu spa zonoje temperatura didesne 15 laipsniu negu turi buti. Arba pirtis 10 šaltesnė. Jeigu nenorite susigadinti nuotaikos venkite šio viešbučio.
  • Jaunavedžių numeris - eilinis kambarys. Kituose viešbučiuose paprastas kambarys yra geresnis,nei čia jaunavedžių + pusryčiai kitame viešbutyje.
  • Gana nebloga viešbučio vieta nenusveria visų kitų blogybių: faktiškai aprašymas ir nuotraukos neatitinka tikrovės: "nemokamas" parkingas - 3 vietos; kambarys, bent jau kurį gavome - palėpė su nuožulniomis ir žemomis lubomis, po kuria pakištos lovos; lipnus kiliminis takas (geriau nė nebandyti įsivaizduoti, nuo ko); klientų aptarnavimas ir komunikacija - tragiški. Kokybė jokiu būdu nekoreliuoja su kaina. NEREKOMENDUOJU.
  • Kondicionierius nesireguliuoja, pas draugus kitame kambaryje iš vis neveikė, langai išlaužytom rankenomis ir neatsidaro. Parkavimo vietų - tik pavadinimas. Verslo klasės kambariai su vaizdu į marias - tai vaizdas į priešais gatvėje esančius sandėlius, net iš 3 aukšto nieko nesimato. Tai ne 4 žvaigždučių lygis.
  • Švaru, gražiai įrengta. Bet tuo geri dalykai ir pasibaigia... Pasirinkome liukso apartamentus. Atvykus 30 min. Anksčiau checkin laiko, personalas nebandė padėti. Turėjome laukti iki lygiai 15val. Kad patekti į kambarį. Apie ankstesnį atvykimą tą pačią dieną pranešėme ir žinute ir telefonu. Draugai, įsigiję paprastus apartamentus gavo įeigos galimybę būtent pusvalandžiu anksčiau. Virš liukso esančioje terasoje buvo suorganizuotas vakarėlis, apie kurį niekas neįspėjo. Po 22 val. Paskambinus personalui, buvo pasakyta, kad jokio vakarėlio neturėjo būti, vėliau patikslino, kad vakarėlis turėtų baigtis 23:30. Pagrasinus bookingo apsaugomis ir policija, muzika buvo pritildyta arba išjungta ~23 val. Vėliau iš terasos viskas buvo iškraustoma su daug trenksmų, nors čia taip atrodė dėl garso izoliacijos nebuvimo. Kambariai apšviečiami toršerais, kurie turėtų būti sujungti į rozetes. Deja visi jie buvo ištraukti iš rozečių. Grįžus vakare reikėjo išsiaiškinti kas ir kaip ir pasišviečiant telefonu pačiam viską susijungti. Pradžiai šviesa buvo tik prieškambaryje ir tualetuose. Pusryčiai apgailėtini, bent jau ta prasme, kad maisto tiesiog nėra papildyto ir visko reikia prašyti. Papildykit maistą, atneša paprašius pvz kiaušinių 3 vnt.. Papildykit įrankių. Per pusryčius kavos aparatas pastoviai neveikė, jį tvarkė 3 kartus, nors žmonių nebuvo daug.
Komentarai