2 val. pramogos virtualios realybės erdvėje VR CITY Vilniuje

-20%
Top Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Smalsi, jauna ir iššūkiams pasiruošusi „VR CITY“ komanda kviečia Jus kartu pasinerti į kelionę po virtualų pasaulį. Su 3D akiniais nukeliaukite į ateitį. Pamatykite, išgirskite ir pajauskite ją jau dabar! Čia Jūsų laukia penkios virtualios realybės erdvės, kiekvienoje iš jų įrengta HTC VIVE virtualios realybės įranga!

Stebėkite plaukiojančius žydruosius banginius, skriskite į mėnulį, dykumoje kovokite su gyvaisiais numirėliais. Taip pat Jūsų laukia daugybė kitų žaidimų. Modernios HTC VIVE įrangos pagalba galėsite nusikelti ir atrasti dar nepažintus pasaulius, patirti tai kas įprastame gyvenime būtų tiesiog neįmanoma. Nuotykius ir žaidimus galėsite rinktis pats savarankiškai - be darbuotojo įsikišimo. Žaidžiant su draugu atskirose VR CITY erdvėse – galėsite susitikti bendroje žaidimo virtualioje realybėje.

Žaidumų erdvėje maloniam laikui leisti rasite karštų gėrimų aparatą. Taip pat galite atsinešti savo užkandžius. Prireikus pagalbos žaidimo metu VR CITY darbuotoją galėsite išsikviesti net nenusiimdami virtualios realybės įrangos. Pokalbis vyks tiesiog virtualioje realybėje.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 val. trukmės pramogos virtualios realybės erdvėje VR CITY 1-5 asmenims (žaidžiama pasikeičiant);
  • suteikiama viena VR įranga;

Svarbu:

Erdvėje yra plačiaekranis televizorius, karštų gėrimų aparatas, sofutės bei staliukai. Galima atsinešti savo užkandžius. Paslauga rekomenduojama nuo 5 metų amžiaus.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „VR City“, Saulėtekio al. 41, Vilnius
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-5
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

25,60 €

-20 %

32,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +26

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
VR City
+37060020236
VR City Google 4.4 / (50)
  • Labai verta išmėginti dviese, įranga ir patalpos geros nors iš išorės ir vietovės gali pasirodyti kitaip. Labai maloni ir paslaugi administratorė.
  • Labai patiko! Superinė pramoga, ypač dviese siautėjant virtualiame pasaulyje. Gera vieta vaikų gimtadieniams! Rekomenduoju.
  • Šventėme 11-ąjį vaiko gimtadienį. Pradedant nuo labai malonios ir kantrios darbuotojos, patiko viskas: ir interjeras, ir privačios erdvės, ir pati atmosfera. Vaikams ypač patiko galimybė žaisti komandinius žaidimus. Nežaidžiantiems- labai jauki ir patogi "poilsio zona" prie staliuko. Laikas sprogsta tiesiogine ta žodžio prasme. Tikrai rekomenduoju ne tik vaikams!
  • Šventėm gimtadienį, aš asmeniškai nedaryčiau ten nes vien virtuali realybė, akių gadinimas, naudos asmeniškai nelabai matau. Aišku vaikais labai patiko jie norėtu grįšti vėl. Bet jei daug vaikų dalyvauja tai yra 5 erdvės kiti turi laukti tad dideliai kompanijai netinkama vieta.
  • Atvirai pasakysiu: neįtikėtina. Ta prasme, aš niekada nieko nereklamuoju dėl objektyvių priežasčių, bet čia tikrai verta nueiti ir tikrai nebrangu. Visada skeptiškai žiūrėdavau į visokias ten virtualkes, tačiau čia realiai mind blowing - net nukritau, kai uždėjo pačius ekstremaliausius amerikietiškus kalniukus. O pats labiausiai dėmesio vertas reikalas - penkiems asmenims skirtas dažasvydis, kur kiekvienas žaidėjas stovi atskirame fiziškame box'e ir visi pajungti į bendrą virtualų kambarį (sistemą). Nu ir šaudosi ten visi. Realiai labai tikroviška. Kažkada paauglystėje buvo toks filmas: "The Lawnmower man" su dar jaunu Pierce Brosnan, ta va - kažkas panašaus. Techniškai yra taip: stovite atskirame kambarėlyje, uždeda specialų šalmą (yra ir liemenė su jutikliais), duoda specialius pultus - ir patenkate į virtualią erdvę. Ten yra visko - ir kosminė stotis, kur žiūrite į žemę, ir visokios šaudyklės, ir siaubo kambariai, ir lėktuvų simuliatoriai, ir kambarių žaidimai. Po penkių tokių sesijų, realiai kojos dreba ir esi išpiltas šalto prakaito. Tikrai verta.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!