Apsilankymas vandens pramogų ir pirčių komplekse dviem Druskininkuose

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Grand SPA Lietuva“ – didžiausias sveikatingumo ir poilsio kompleksas, įsikūręs pačiame Druskininkų kurorto centre, ant Nemuno ir Ratnyčėlės upių santakos šlaito.

Unikalaus interjero „Grand SPA Lietuva“ vandens parke kiekvienas gali rasti savo stichiją: vandenį, orą, žemę ar ugnį. Vandens parke rasite ilgąjį plaukimo ir išdykusių jūros bangų baseinus, linksmai vinguriuojančią kalnų upę, vaikų baseinėlį, patirsite kriokliais krintančio vandens jėgą ir sūkurinių vonių šilumą, galėsite nusileisti saugiu šeimyniniu kalneliu ar smagia nusileidimo trasa. Norintys pajusti gydomąjį šilumos poveikį gali užsukti pasišildyti į pirčių zoną, kurioje yra 5 skirtingų rūšių pirtys ir rytietiška „Hammam“ pirtis, skirta individualioms procedūroms. 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • vienas neribotos trukmės apsilankymas vandens pramogų ir pirčių komplekse 2 asmenims;
  • ilgasis plaukimo baseinas;
  • jūros bangų baseinas;
  • vaikų baseinas;
  • vandens krioklių jėga;
  • sūkurinės vonios;
  • šeimyninis kalnelis ir smagi nusileidimo trasa;
  • pirčių zona su 5 skirtingomis pirtimis;

Svarbu:

Pasiūlymas galioja visomis savaitės dienomis. Vaikai iki 4 metų į vandens parką įleidžiami nemokamai. Vaikai iki 14 metų į vandens parką įleidžiami tik su lydinčiu suaugusiu asmeniu. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Grand SPA Lietuva“, V. Kudirkos g. 45, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Vienas neribotos trukmės apsilankymas
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

68,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +68

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Grand SPA Lietuva
Telefonas pasiteiravimui +37031351200
Grand SPA Lietuva Google 4.5 / (2704)
  • Duodu 4 žvaigždutes tik del labai blogo wifi (6 aukšte) ir tragiškos vakarienes, už kuria tikrai buvo gaila išleistu pinigu. Ir po kurios paleido vidurius( nebent čia ju toks planas išsivalymo???). Švarai,kambariuj,pusryčiam priekaištu neturim,viskas puiku.
  • Buvome apsistoję „Lietuva“ 3* plius. Atnaujintame kambaryje nepriekaištingai švaru, tvarkingas vonios kambarys, yra plaukų džiovintuvas, seifas, plokščiaekranis TV, šaldytuvas, elektrinis arbatinukas. Pusryčiams švediškas stalas kuriame rasite, vaisių, daržovių, sausų pusryčių bei karštų patiekalų, kavos, arbatos ir sulčių.
  • Tvarkingi kambariai. Puikios vandens parko pramogos - dvi čiuožyklos, jūros bangos, pirtelės... o kur dar didelis spa paslaugų pasirinkimas. Patiks tiek suaugusiam, tiek vaikams. Užsuksime dar :)
  • Viskas labai patiko. Tvarkinga ir švaru, kambariai ir vandens parko zona įrengti jaukiai. Malonus personalas. Labai patiko pirtys. Atsipalaidavimui 100%. Kokybiškai atliekami masažai. Skanūs pusryčiai, platus pasirinkimas. Tik vienas minusas, pietų švediškas stalas labai nuliūdino. Prasta pasirinkimų gausa už tokią kainą.
  • Aplinka graži, kambarys normalus, vonioje iš čiaupo bėga geriamas vanduo, miegamajame gali girdėtis bažnyčios garsai, prasta garso izoliacija. Gyvenome 6 aukšte, nei karto nepavyko pasinaudoti liftu, visada užimtas tad pasirinkome verčiau greičiau laipioti. Liftas svečiams skirtas tik vienas talpinantis 5 žmones, praktiškai visada užimtas. Spa zonoje baseinas, krioklys, dvi burbulinės vonios (viena maža kita didele), vaikams čiuožyklos. Yra iš vis 5 pirtys. Baseino vienas takelis buvo užimtas besitreniruojančiai plaukikei, todėl negalėjome ten plauti o kitame 2m pločio takelyje vakare nelabai nebuvo vietos apsilenkti plaukiant. Spa zonoje yra baras, pirčių zonoje geriamo vandens. Jei turite dovanu kuponą iš kurio galite rinktis paslaugas, siūlytumem užsirezervuoti iš anksto, o ne prieš 2 val, nes tikėtina savaitgalio metu nebus artimiausiu metu laisvu vietų. Galejome pasirinkti lankytis kontrastiniuose baseinėliuose. Apskritai didžioji dauguma lankytojų - senjorai Pusryčiai. Menkas pasirinkimas. Desertu menu skurdokas, keli paprasti pyragai, kurių niekas šiaip nepirktu, ir nešviežus. Tokio lygio kituose viešbučiuose patiekiama daugiau pasirinkimo. Kava neskani. Nuo 9 val žmonių pilna, vos prasilenkti įmanoma, kaip valgykloje srautai nereguliuojami, bet vietos kur atsisėsti yra daug Alkanas neliksite bet ir ne 5 žvaigždučių menu
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!

  • Patvirtintas
    Labai atpalaidavo aplinka nuostabi pirtys nerealios o jacuzzy tyliu labaaai patiko:)
    Atsakymas: Sveiki, džiaugiamės, kad pramoga patiko! Gražios dienos!