Poilsis su SPA erdve viešbutyje „EGO SPA“ Birštone

Top Premium

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Vienintelis suaugusiųjų poilsiui skirtas viešbutis su išskirtinio grožio SPA centru.  Atsiribokite nuo išorinio pasaulio ir atgaukite jėgas viešbutyje „EGO SPA“. Čia galėsite skirti poilsį II aukšte esančiame SPA centre, kur jūsų EGO patenkins išskirtinių procedūrų bei ritualų pasiūla su aukščiausio lygio meistrais. O netikėtu laimės pojūčiu, kurį pirmiausia patiriate akimis, o vėliau paragavę pasirūpins restorano komanda. EGO SPA pasirūpins jūsų poilsiu!

Nakvynė su SPA viešbutyje „EGO SPA“ Birštone - jūsų galimybė atitrūkti nuo kasdienybės bent trumpam. Čia atvykite tikram poilsiui - apsigyvenkite patogiame dviviečiame numeryje, gaukite maitinimą ryte, bei lankykitės vandens pramogų ir pirčių zonoje, kurioje jūsų lauks smagios baseino, burbulinių vonių bei saunų paslaugos.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • apgyvendinimas pagerintame dviviečiame kambaryje su balkonu 2 asmenims nuo 18 m.;
  • pagerinti a la carte pusryčiai su „burbuliukų“ gėrimu;
  • limfodrenažinis masažas kojoms 2 asmenims (1 kartas);
  • apsilankymas baseinų ir pirčių erdvėje (atvykimo dieną nuo 18 – 22 val., išvykimo dieną nuo 8-12 val.);
  • kava kambaryje;
  • kristalais prisotintas vanduo viešbučio vestibiulyje;
  • bevielis internetas;
  • vieta automobilių stovėjimo aikštelėje;

Svarbu:

Atvykimas galimas iki 2024.06.30. Dovanų kuponas negalioja: 02.14-16; 03.10-11; 03.31-04.07; 06.23-24. Atvykimas nuo 15 val. Išvykimas iki 12 val. Baseinų ir pirčių paslaugos teikiamos šalia esančiame viešbutyje. Į kainą neįskaičiuotas Birštono kurorto mokestis (2 Eur asm. parai). Jei rezervacija atšaukiama likus mažiau nei 72 val. iki atvykimo, kuponas laikomas panaudotu. Galimybės atvykti su vaikais nėra.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „EGO SPA“, Karalienės Barboros al. 2, Birštonas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2024.06.30
Galiojimas: Tik darbo dienomis
Poilsio sezoniškumas: Žiema, Pavasaris
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė, 2 nakvynės (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Nakvynių skaičius")
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Nakvynių skaičius

95,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +95

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2024-06-30
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
EGO SPA
+370 608 86355, info@egospa.lt
EGO SPA Google 4.4 / (291)
  • Nuostabus eklektiškqs interjeras. Stilius išlaikytas visose erdvėse. Švari aplinka, kokybiški daiktai. Bendros erdvės puoštos kūrybiniais darbais. Mandagus ir paslaugus personalas. Skanus maistas. Pusryčiai suintrigavo- su putojančio vynu.
  • Pradzioje rasiau atsiliepima apie viesbuti, bet dabar manau kad viesbutis kaip viesbutis, taciau buvome valentino dienos vakarieneje, pasitikimo gerimas ir trys patiekalai 39€. Is tiesu sefas praktiskai stebukladarys kad su tokiu biudzetu sugebejo isspausti gan auksto lygio vakariene. Ir anties kepeneliu pate su brioche buvo pasaulines klases + gyvas saksafonas. Kaina tikrai pranoksta lukescius. Bet, aptarnavimas tiesiog siaubingas, net nehiperbolizuojant. Uzsisakiau negroni all good, mano mergina paprase antro kokteilio, nes pasitikimo kokteilis tikrai buvo geras, gretimam staliukui pasiteiravus koks cia kokteilis buvo atsakyta "nezinau" kai apie 50- 100 zmoniu tuo pat metu geria si kokteili, beabejo paskui pasitikslino ir atsake:"meiles kazkas, su dzinu" nu ok gavloju, paskui merginai atnese kaip mano kokteili, ir tris klases baigusiam zmogui aisku butu kad norejo ne to, beabejo paklause gal as isgersiu as kaip senas alkoholikas sutikau, bet pasake kad antro kokteilio kaip sutikimo, negali tokio padaryt ir nuejo. Neslepsiu nelikau labai patenkintas, nuejau prie baro paklaust kodel negali padaryt tokio pacio kokteilio? Atsake: "Nes cia yra pasitikimo kokteilis" Tai as tai supratau, vis dar neatsake i klausima kodel negali padaryt tokio pacio. Sako tai turim must kaip atskira paslauga ir reikes susimoket, cia turbut implementavo kad sita skyle uz 39€ geriausia vieta kurioj as valges ir nesuprantu kad kokteiliai ne is vandens daromi. Nu aisku as kaip tikras suvalkietis padariau megejo klaida ir paklausiau tai kiek kainuos nes suprantu kad shotus reikia must atskirai etc. Gavau atsakyma ne tuoj pasakysiu, ne paziuresiu, ne nezinau o "kiek kainuos, tiek kainuos" tai gerai musk sakau nes nu realiai man nera svarbu kiek kainuos tiesiog is sportinio intereso paklausiau. Zodziu padare ta kokteili, kuris kainavo tik 7 eurus. Ir visos sitos dramos butu buve galima isvengti jei jie butu pagalvoje kiek kainuos kokteilis jei bent vienas zmogus is to 100 uzsimanys antro. Nu o realiai bandziau solidziai parasyt bet tas "kiek kainuos, tiek kainuos"tai nu yra tiesiog auksciausio lygio aptarnavimas. Net bomzui nelinkeciau cia valgyt. Padori virtuve, kencia del nekvifikuoto personalo. Gaila.
  • EGO SPA pateikia save kaip viešbutį suaugusiems. Tačiau baseinas ir SPA zona, kuri yra Vytautas Mineral Spa yra pilnas vaikų. Šita idėja apie viešbutį suaugusiems yra nesusipratimas. Augintiniai leidžiami, bet einant į pusryčius buvom informuoti, jog gyvūnams negalima, tad turėjome grįžti iki kambario ir eiti antrą kartą atgal. Patekimas į baseino zonas per lauką. Na, tebūnie. Kambaryje buvo paruošti chalatai ir šlepetės. Juos turėjome atskirai neštis į Vytautas Mineral Spa. OK. Po baseinų, įmečiau rankšluoščius ir chalatą prie skalbinių. O pasirodo, jog turi ne tik chalatą su rankšluoščiu nusinešti per lauką į spą, bet ir parsinešti šlapius atgal, nors viešbučiai abu po tuo pačiu Vytauto brandu :D Kosmosas. P.S Baseinai prieinami tik nuo 18:00 iki 22:00
  • Sveiki , Turim keletą pastebėjimų. Atvykus buvom maloniai pasitikti.Ačiū merginoms. Į mūsų užsakytą paketą buvo įskaičiuotos paslaugos kurių nebuvo mums pasiūlyta , tai : vanduo su kristalais kurį pastebėjome išvykdami. Parafininė vonelė , o kur rasti ją ? ? Apie tai nieko nežinom . Užėjom į kambarį , aplinka interjeras faina, įdomu , skaniai ? . Įvardintas kaip " pagerintas kambarys" na įdomu kaip atrodo standartinis, jeigu jau čia " pagerintas" . Neapsigaukit, tai tik marketingas. Nes pasirinkimai viesbutyje tik trys, pagerintas, pusiau liuksas ir liuksas. Mineralinis vanduo ačiū , smagu. Bet tik vienam asmeniui , kodėl? Kavos negeriu, geriu rytais arbatą. Na ir ... Kambarį nėra arbatos. Ne problema, paprašysiu pas darbuotoją (bet nėra kambarį telefono) ok einame į apačią. Arbata mano rankose ,skubu atgal į kambarį. Na ką metas išlaisvinti save , jau suplanavom kaip kažką suaugusiems žiurime per TV , bet prie TV neįmanoma prijungt savo išmaniojo telefono ? tenka improvizuoti ?. Primenu jums, kad tai suaugusiųjų viešbutis Ego Spa, garso izoliacija ne kažką. Dušas liux , švaru priemonės kvepia. Na losjonas kurgi jis . Štai jis . Šalia kriauklės , bet gaila jis tuščias ? . O dar ir parašyta , kad jei patiko galite įsigyti ?. Į apačią antrą kartą jau neisiu. Nebegiosim ir neprašinėsim čia visko. Žmona užsinorėjo pasilepinti ir suvalgyti ledų restorane, spėkit... Menu ledų nėra. Vyras atsikėlė anksčiau , norėjo pamaloninti arbatos puodeliu , bet nėra virdulio.Vyrui stresas .Jis darosi sau kavą. Pabundu nuo stipraus garso, atrodo kažkas griauna sienas ( tai tik kavos aparatas ?) Nusileidus į apačią pasitiko mus su paruoštais pusryčiais išsinešimui (anksti išvyome į darbus) . Visa tai parašius jiems, jie tiesiog leidžia sau natsakinėti į laišką. Tai tik parodo jų lygį.
  • EGO SPA -tik suaugusiems. Kelialapiai su įtrauktomis baseino paslaugomis, kuris yra Vytautas Mineral Spa ir pilnas vaikų :D Nors jie asmeniškai netrukdė, visas konceptas tiesiog apie nieką. Patekimas į baseino er - per lauką. Vadinasi, po SPA procedūrų privalai grįžti į kambarį persirengti ir atitinkamai pasiruošti grįžimui atgal. Vėlgi, visas SPA malonumas dingsta ir praranda prasmę, nes visas paslaugas paprastai gaunamos po vienu stogu. Po masažo, kuris buvo tikrai geras, turi eiti persirengti ir žingsniuoti į kitą pastatą per šaltį, vietoj to, kad susisuktum į chalatą, na komforto čia kaip ir nelieka :) Procedūrų eiliškumo keisti irgi nelabai gali, nes baseinai tampa prieinami tik nuo 18:00. Atvykome su augintiniu, malonu, kad tokia galimybė yra. Už mokestį nurodytas paruoštas guolis, dubenėliai, jų, deja, kambaryje neradome, nors pranešėme iš anksto. Lovos labai patogios. Televizoriai-tragiški. Keli lietuviški kanalai, jokios galimybės naudotis papildomomis programomis ar filmų nuoma. Pusryčiai a la carte. Na, sakyčiau, skonio reikalas. Tinka tiems, kurie ieško “fancy” patiekimo ir nemėgsta bufeto, minusas norintiems įvairovės ir plataus pasirinkimo-meniu tikrai kuklus ir specifiškas, daug aštrių patiekalų, kas tikrai tinka ne visiems. Nors restoranas pristato save kaip fine dining-kava iš aparato kaip ekonominės klasės bufete. Taip, viešbutis naujas, išskirtinio dizaino, tačiau tik tiek. Nerekomenduoju, ypač kai šalia Vytautas Mineral SPA.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!