Pasivažinėjimas kartingu Smalininkų kartodrome

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Palenktyniaukite Smalininkų kartodrome su vėju, draugais ar šeimos nariais. Kartodromo komanda siekia būti greičiausia – „go fast, go hard, go karting“. Smalininkų kartodromas — atvira kartingų trasa ir smagiausios pramogos.

Čia Jūsų laukia "Sodi RT8" pramoginiai kartingai su puikiomis dinaminėmis savybėmis pasižyminčiais „Honda GX" 270ccm varikliais. Taip pat net 1000 metrų asfaltuota kartingų trasa. Ši pramoga privers sudrebėti iš laimės visus autofanus. Emocijų, adrenalino ir ilgam išliekančių įspūdžių tikrai nepristigs. Tai puiki galimybė išmėginti save, galbūt atrasti lenktynininko gyslelę ir talentą!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 10 min. trukmės pasivažinėjimas Sodi RT8 pramoginiu kartingu;
  • šalmas, pošalmis;

Svarbu:

Paslauga gali naudotis asmenys aukštesni nei 1.4 m. Draudžiama dalyvauti pramogoje apsvaigusiems nuo alkoholio ir narkotinių medžiagų. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Smalininkų kartodromas“, Stoties g. 13, Smalininkai, Jurbarko r. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 10 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-2 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Jurbarkas, Smalininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

20,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +20

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Smalininkų kartodromas
+37062086666
Smalininkų kartodromas Google 4.6 / (376)
  • Atvažiavom su draugeliu pralėkt iš vilniaus. Maps rodo, kad dirba, o iš tikrųjų ne. Sunervino
  • Jei nori išsikrauti ir pajausti adrenalino skonį važiuojant kartingu, tai kaip tik ši vieta ir yra tinkama.
  • Nuostabi vieta pasibuvimui su šeima ar draugais ?personalas irgi geros nuotaikos ? Butynai verta atkeliauti ir pasivazyneti, verta buvo keliauti 100 km. Dėl 35 min. Pasivazynejimo?
  • Malonu, kad darbuotojai vienodai dėmesingi visiems - ir suaugusiems, ir vaikams. Ačiū nuo anūko ir senelio, kurie smagiai pasivažinėjo.
  • Vakar apsilankėme kartodrome, ir vieno važiavimo metu vienas iš važiavusių posukyje išslydo iš trasos ir pataikė į trasos krašte esančią ir visam kartingų trasos darbuotojų kolektyvui žinoma duobe. Vairuotojas smūgio į duobe metu, patyrė sunkų sužalojimą į šoną(galimai skilo šonkaulis, dar tikslinamės) jis laikė iškelta ranką ir tikėjosi, kad prieis trasos darbuotojai. Darbuotojai tikrai matė sustojūsį žmogų, bet nieko nedarė. Pamatęs, kad niekas neateis, susižalojas žmogus su kartingu pats lėtai privažiavo į pitus. Pasakęs kas nutiko, tik iš priėmėjos sulaukė pagalbos, visi kiti į šį sužalojima sureagavo netinkamai manau. Suprantu, kad visko būna ir vairuotojas yra atsakingas pats už save, bet jei yra žinomi trasos defektai, tai galima ties ta vieta padaryti kliūtis, kad sulėtintų važiuojančius ar imtis kitų priemonių, kurios apsaugotų nuo tokių atsitikimų.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!