Romantiška vakarienė dviem restorane „Salt blues“ Druskininkuose

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Unikaliomis gamtos versmėmis garsėjančiame kurortiniame mieste - Druskininkuose, šalia Nemuno vingio Jūsų laukia 4 žvaigždučių viešbutis Europa Royale Druskininkai. Viešbutis įsikūrė buvusiose XIX a. caro gydyklose, kuriose dabar puikuojasi visas poilsio, konferencijų centro ir pramogų kompleksas.

Planuojate romantišką vakarą kartu su antra puse? Domina ne tik romantiškas, bet ir neįtikėtinai gardus vakaras? Tuomet rekomenduojame rinktis šį pasiūlymą už gerą kainą! Malonus bei skanus laiko praleidimas Europa Royale Druskininkai viešbučio restorane SALT BLUES - kaip tik tai, ko reikia tobulam vakarui dviese. Keturių žvaigdžučių viešbutis bei jo restoranas sužavės jus savo komfortiškumu, prašmatnumu bei jaukumu. Čia galėsite patogiai įsitaisyti prie staliuko, pasimėgauti romantiška žvakių šviesa ir pokalbiais su antrąja puse. Toliau, jums bus pateiktas išsamus restorano meniu, kuriame net pats išrankiausias sau ras tinkamą patiekalą. Rinktis galėsite iš karštų bei šaltų patiekalų/desertų. Užtikriname, kad pasinaudoję šiuo pasiūlymu tikrai nepasigailėsite, o patirti įspūdžiai pranoks net didžiausius lūkesčius!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • karštas patiekalas;
  • šaltas patiekalas arba desertas;
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Salt Blues“ (viešbutis „EUROPA Royale Druskininkai“), Vilniaus al. 7, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

50,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Europa Royale Druskininkai
+370 680 18909, +370 616 74992, restaurant.druskininkai@europaroyale.lt
Europa Royale Druskininkai Google 4.1 / (1344)
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!