Poilsis su vandens pramogomis dviem viešbutyje „Harmony Park“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Harmony Park, tai 5* viešbutis, išskirtinė net 200 ha poilsio vieta, kurią supa nepakartojama gamtos didybė – šimtamečiai miškai, jaunas šeimų ąžuolynas, paukščių giesmės, tyras oras, įkvepianti ramybė. Poilsio ir atgaivos ieškantis žmogus čia galės atsipalaiduoti, sustiprinti sveikatą, pasisemti įkvėpimo ir mėgautis harmoninga prabangia aplinka. Tarptautiniuose The International Hotel Award apdovanojimuose Harmony Park pripažintas: Geriausiu viešbučiu Lietuvoje, Geriausiu SPA viešbučiu Lietuvoje, Geriausia vestuvių vieta Lietuvoje ir visoje Europoje.

Jūsų atokvėpio akimirkos nuostabioje gamtos apsuptyje, kurioje kartu galėsite pabėgti nuo kasdienių rūpesčių ir pasisemti pozityvios energijos iš gamtos. Apsistosite jaukiai įrengtame Hamrony Park viešbučio kambaryje, kuriame rasite viską ko reikia komfortiškam poilsiui. Apsilankysite moderniai įrengtoje vandens ir pirčių erdvėje - šilti vandens purslai atpalaiduoja raumenis, kūną bei mintys. Harmony Park baseinų vanduo valomas ozono sistema, todėl nejausite nemalonaus chloro kvapo, nes baseinų vanduo valomas pasitelkiant pažangias technologijas, todėl puikiai tiks maudytis tiek suaugusiems, tiek ir mūsų mažiesiems lankytojams bei nėščiosioms! Čia Jūsų laukia pramoginis baseinas su masažinėmis įlankomis ir kaskadomis, plaukimo baseinas, sūkurinė vonia, net keturios pirtys ir kitos pramogos. Pats metas skirti laiko Jūsų kokybiškam poilsiui!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • apgyvendinimas standartinės klasės kambaryje dviem;
  • pasitikimo gėrimas;
  • pasitikimo desertas;
  • gardūs pusryčiai restorane;
  • neribotos trukmės apsilankymas vandens ir pirčių erdvėje;
  • biliardo žaidimas;
  • dviračiai;
  • šiaurietiškos lazdos;
  • skaitykla;

Svarbu:

Pasiūlymas galioja 12 mėn. nuo pirkimo dienos, visomis savaitės dienomis, išskyrus šeštadienį.  Pasiūlymas negalioja,  LR valstybinių švenčių dienomis bei 12.31. Atvykimas – nuo 15 val., išvykimas – iki 12 val.).

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Harmony Park, Vazgaikiemis, Prienų r. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė, 2 nakvynės (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Nakvynių skaičius")
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas, Prienai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Nakvynių skaičius

199,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +199

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Harmony Park
+370 650 98 012, info@harmonypark.lt
Harmony Park Google 4.6 / (2417)
  • Apie apartamentus "Sinergija". Kitur nebuvau. 1. Garso izoliacijos nerasta - girdisi kaip kaimynai viena pakabą spintoje kabina ar nukabina. 2. Laiptinės durys - tiesiog kambario durys, be tarpiniu, be sandarumo. 3. Lb. tamsus kambarys, nes langas po pavesine. 4. Vasara privatumo nereikia tikėtis, nes už lango, šalia, kaimynų stalas... 5. Temperatūra. Čia atskira tema. Buvome atvykę kai buvo apie -8 tai viduje temperatūra buvo apie 10-12 šilumos! Jei po baseinų būtume atėję, tai susirgimas garantuotas. Kaimynai naktį išsikraustė iš savo kambario, nes nebeiškentė. Šiaip dideli lb atstumai, tik su auto turbūt važinėti, nes dviratis užbrauktas. Keistas konceptas apskritai, nesupratau. SPA zona irgi nesupratau apie ką - net kiču sunku pavadinti. Matomai, kai daug šeimininkų tai šiokia tokia beskonybė prasideda.
  • Retai norisi palikti atsiliepimą, bet šį kartą - privalu, nes viešbutis ir SPA viršyjo visus lūkesčius. Tiesiog nėra minusų. Labai malonus aptarnavimas, gausūs ir net labai gardūs pusryčiai. SPA didelis ir tvarkingas. Stebino procedūros ir smagu, kad net atvykęs pirtininkas pravedė puikią pirtį. Vakarą vainikavo jazz vokalas restorane ir tikrai gardi vakarienė. Malonus personalas davė rogutes, tai per visą gražų ir didelį miškų plotą mes taip smagiai pasivėžinome - ačiū :) Panašu, kad sausuoju sezonu ten taip pat yra begalės veiklų be viešbučio ir SPA - hipodromas, golfas, padelis, žygiai ir t.t.
  • Vieta labai graži ir išpuoselėta. SPA atpalaiduojantis ir harmoningas. Tačiau administratorių bendravimas yra labai atgrasus, toks jausmas, kad dirba per prievartą, o jeigu kažko paklausi - nepatenkintos. Į laiškus atgraso, telefono nekelia ir perskambina po keletos valandų geriausiu atveju. Gyvenome viloje - liukso kambaryje, tačiau nei šlepečių, nei chalatų, nei stalo vandens, nei normaliu vonios priežiūros priemonių nebuvo. Atvykus langas buvo pravertas, o pajungus šildymą iki ryto kambarys neprišilo, nes lauke šalo, o pro langus pučia. Pusryčiai iki 11 valandos, pavėlavome 4 minutes ir padavėja nesutiko net minimaliai atnešti kažką pavalgyti. Sakė užsidarę ir nieko negali padėti. Siūlė įdėti minimaliai kažką į krepšelį, kad galėtume pavalgyti mašinoje..... Visuomet buvome labai patenkinti tiek aptarnavimu tiek kambariais, tačiau po šio karto teko nusivilti.
  • Viskas gražu, pirtys normaliai, baseinai liuks, na bet su restoranu kažkoks nesusipratimas, visu pirma kainos iš serijos kosmonautai, ir ten kur visas viešbutis laksto su baltais chalatais ir tapkemis, užeiti į restoraną atsigerti alaus, su croks-ais neleido. Turejau eiti užsideti batus . Jiems ten su galva negerai. Ateina prie stalo, ir žiuri po stalu, ar tu su batais . Klounai kažkokie
  • Tikrai ne 5 žvaigždučių aptarnavimas, reikia papildomai moketi už šlepetes, chalatus. Kambariai 2000 metų vaibas. Labiausiai nuvyle baras baseine. Kokteiliai už €10 labai neskanus - ypač Margarita, Mojito ir Old Fashioned. Pati gaminu tai žinau koks turi skonis būti. Kaip suprantu ne barmene kalta - jai taip liepė miksuoti ‘valdžia’. Nesuprantu tokio sprendimo, čia kad sutaupyti ant ingridientų ar tiesiog gyvenime nesate šitų kokteilių gėrę? Bet jei kokteiliai skanūs tai ir klientai daugiau pirktų. Iš pliusų tai geras pirčių pasirinkimas ir pusryčiai neblogi.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!