powered by Google translate

Nuomojamas kotedžas Rantakari

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

powered by Google translate

Rantakari pajūrio kotedžas yra vaizdinga atostogų vieta šeimoms ir nedidelėms grupėms poilsiui, bendravimui ir ramiems vakarams Kotkos Tiutisse, apie 90 minučių kelio automobiliu nuo Helsinkio.

Prie pat jūros, privataus namo kieme, įrengtas su visais patogumais ir tinkamas naudoti ištisus metus nuomojamas kotedžas Rantakari. Nuomojamas kotedžas turi nuostabią privačią jūros terasą ir prieplauką maudytis. Iš stiklinės terasos atsiveria nuostabūs salyno peizažai ir vaizdas į atvirą jūros peizažą iki pat Haminos.

Nakvynė namelyje 7 asmenims:

Rantakari nuomojamas kotedžas – tai pusantro aukšto poilsio namas, kuriame iš viso gali apsistoti 7 žmonės miegamajame ir palėpėje, atsiveriančioje į svetainę. Namelyje yra sofa ir atsarginis židinys, puikiai įrengta virtuvėlė, miegamasis, miegamasis palėpė, malkomis kūrenama pirtis, tualetas ir nuostabi stiklinė terasa. Priešais įstiklintą terasą yra nuostabi privati ​​jūros terasa su tiesioginiu išėjimu į prieplauką.

Miegamasis ir miegamasis palėpėje poilsio namuose:

Nuomojamame namelyje iš viso yra 7 vietų lovos. Miegamasis yra pirmame aukšte, o kambaryje yra 2 x 80 cm pločio lovos su čiužiniais. Lofte yra 5 x 80 cm rėmo lovos su čiužiniais. Į palėpę patenkama stačiais laiptais, todėl palėpė netinkama žmonėms su judėjimo negalia. Visose lovose yra antklodės ir pagalvės. Patalynę galima išsinuomoti atskirai. Rantakari nuomojama kabina geriausiai tinka 6-7 žmonėms, tačiau palėpėje yra atsarginis čiužinys, o esant poreikiui galima pastatyti ir sofą svetainėje.

Nuomojamame namelyje yra virtuvėlė ir gausūs stalo įrankiai bei serviravimo indai 8 asmenims. Virtuvėje yra viryklė, orkaitė, indaplovė, aukštas šaldiklis ir mikrobangų krosnelė. Virtuvėje taip pat yra kavos virimo aparatas, virdulys, skrudintuvas ir plaktuvas. Taip pat vyno taures ir putojančio vyno taures. Į nuomos kainą įskaičiuotas indų ploviklis. Įstiklintoje terasoje yra 8 vietų valgomasis stalas.

Malkomis kūrenama pirtis, prausyklos ir 2 x tualetai. Nuomojamame namelyje yra nedidelė malkomis kūrenama pirtis. Pirtyje vienu metu gali apsistoti 3 besimaudantys. Pirtyje yra malkomis kūrenama krosnis, o prausykloje – dušas ir tualetas. Namelyje taip pat yra atskiras tualetas. Malkų galima rasti malkinėje ant sandėlio sienos.

Žvejybos namelis šeimoms ir grupėms:

Rantakari pajūrio kotedžas yra Tiutiškėje, šalia gerų žvejų vandenų, taip pat puikiai tinka ir kaip žvejų namelis šeimoms ir nedidelėms žvejų grupėms. Nors nakvynė valties kajutėje ar palapinėje bemedžioje saloje gali skambėti kaip gera idėja prieš kelionę, apsistoti mūsų namelyje Rantakaryje gali būti saugiau ir patogiau, pvz., kilus audrai.

Mūsų namelyje yra visi būtini patogumai ir būtinybės, todėl, jei norite, visą laiką galėsite išnaudoti žvejybai. Po žvejybos galėsite mėgautis atpalaiduojančia šiluma ant paplūdimio pirties lentų ir klausytis židinio ugnies traškesio. Ateikite ir mėgaukitės patogia viešnage vienas arba su draugais!

Galima irklinė valtis:

Rantakari nuomojamas kotedžas taip pat siūlo galimybę plaukioti valtimis ir žvejoti. Atskiro namo irklinę valtį galima įsigyti be papildomo mokesčio. Nepamirškite kruopščiai pritvirtinti irklinės valties ir apie bet kokius defektus pranešti mūsų klientų aptarnavimo tarnybai, kad galėtume išlaikyti valtį veikiančią nepaisant audrų.

Grilis nuomojamo kotedžo terasoje Iš įstiklintos terasos yra tiesioginis išėjimas į jūros terasą ir prieplauką, esančią priešais kotedžą. Paplūdimio terasa ribojama ekranais ir nėra tiesioginio matymosi į kaimyną. Paplūdimio terasoje yra dujinis grilis, valgomasis stalas, tinkamas pietauti lauke, gultai.

Privati ​​prieplauka:

Iš paplūdimio terasos yra lieptas į prieplauką. Jūros vandens lygis labai įvairus, todėl esant žemai vandens temperatūrai privažiavimo tiltas prie molo yra status. Būkite atsargūs eidami prie prieplaukos. Prieplaukos gale yra plaukimo laiptai, kurie, priklausomai nuo oro, paprastai pasiekiami mažiausiai nuo balandžio-gegužės iki gruodžio. Užšalus jūrai klientai, norintys, gali padaryti angą prieplaukos gale. Priešais kotedžą esantis paplūdimys yra staigus gylis ir netinka vaikams, kurie nemoka plaukti. Artimiausias smėlio paplūdimys yra Tiutinen smėlio paplūdimys, esantis už kiek daugiau nei 100 metrų, Pyrinnöntie gale.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Rantakaari kotedžas;
  • Nakvynė vienai nakvynei 1-7 asmenims;
  • Naudojimasis pirtimi;
  • Irklinės valties naudojimas;
  • Privatus dokas;

Svarbu:

Pasiūlymas negalioja švenčių dienomis, taip pat nuo birželio iki rugpjūčio mėn.

Akcija galioja darbo dienomis, V-Š.

Patalynė į kotedžo nuomos kainas neįskaičiuota. Jei pageidaujate, rankšluosčius ir patalynę galite rezervuoti sau iš kotedžo.

Nuomojamas namelis nuomininkui prieinamas savaitiniam rezervavimui, paprastai nuo 16:00 atvykimo dieną iki 12:00 išvykimo dieną.

Klientas pasirūpina salono išvalymu atostogų metu ir jiems pasibaigus, jeigu užsakymo metu nesusitarta ir apmokestinama kitaip. Jeigu pasibaigus rezervacijai valymas nebuvo atliktas kruopščiai ir nuomotojas turi tuo pasirūpinti iki ateinant kitam klientui, nuomotojas turi teisę imti ne mažesnį kaip 75 eurų valymo mokestį.

Atšaukimas visada turi būti atliktas raštu.

Jei atšaukimas įvyksta likus mažiau nei 2 mėnesiams iki užsakymo pradžios, bus nuskaičiuota visa užsakymo suma.

Jei atšaukimas įvyksta anksčiau nei prieš 2 mėnesius, taikoma pirmosios nakties kaina. Įmokos negrąžinamos.Jei yra nenugalimos jėgos aplinkybės, nuomotojas gali atšaukti rezervaciją. Tokiu atveju klientas turi teisę atgauti visą sumokėtą sumą. Jei rezervacija turi būti nutraukta dėl trikdančio elgesio, mokėjimai negrąžinami.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Rantakari, Seurakuja 6, Kotka
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-7
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus, Pasiūlymas galioja visus metus, išskyrus Kalėdas, Naujuosius metus ir birželio-rugpjūčio mėn
Galiojimas: Tik darbo dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Suomija
Suomijos regionai: Kiumenlaksas
Suomijos miestai: Kotka
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

140,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +140

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com