facebook

Alaus pažinimo vakaras

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Alaus ir maisto pažinimo vakaras tai profesionali degustacija, kurioje klausytojai ne tik puikiai praleidžia laiką, bet ir įgauna labai daug naujų žinių apie alų, jo kilmę, ingredientus, vartojimo kultūrą, derinimą su maistu ir dar daugybę kitų dalykų. Viso vakaro metu naviguojama per platų alaus stilių žemėlapį ir savo srities alaus ekspertai išskiria vyraujančius alaus stilius, jiems būdingas savybes. Nupasakoja kaip reiktų tinkamai pasirinkti norimus skonius tiek parduotuvėje, tiek bare, paaiškina terminus naudojamus etiketėse bei kasdieniniame pokalbyje. Degustuojama iš specialių taurių aukšta kojele, kuri leidžia lengvai atpažinti alaus spalvą, drumstumą, putos dydį, greičiau užuosti aromatą ir mėgautis skoniu.Viso vakaro metu skirtingos alaus rūšys yra derinamos su įvairiausiais užkandžiais. Ragaujami produktai parenkami iš įvairiausių šalių – Lietuvos, Lenkijos, Estijos, Latvijos, Belgijos, Čekijos, Ispanijos bei kitų Europos šalių.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 val. 30 min. – 3 val. trukmės edukacinė paskaita „Alaus pažinimo vakaras“ su skirtingų užkandžių degustacija;
  • Už papildomą 4 Eur/asmeniui mokestį turėsite galimybę degustuoti 11 alaus rūšių;

Svarbu:

Vakaro metu vyks 11 rūšių alaus degustacija, remiantis 2016 m. lapkričio 1 d. alkoholio kontrolės įstatymu, alaus degustacijos kaina nėra įtraukta į dovanų čekio kainą. Norintys degustuoti alų, atvykus į paskaitą, turės susimokėti papildomą 4 Eur/asm mokestį. Ši paslauga skirta asmenims nuo 20 metų. Degustacijos vyksta iš anksto numatytomis datomis surinkus 10–30 asmenų grupes. Vėluojantys daugiau nei 20 min į degustaciją nebeįleidžiami. Likus 1 val. iki degustacijos, patariama nerūkyti, nesikvepinti, negerti aromatingų karštųjų ir šaltųjų gėrimų. Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Gero alaus parduotuvė“, Vilnius; Kaunas; Klaipėda
Trukmė: 2 val. 30 min. - 3 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2-1 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda, Kaunas, Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

35,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +35

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Gero alaus parduotuvė
degustacijos@geroalausparduotuve.lt
Google 4.5 / (304)
  • Alaus pasirinkimas tikrai nuvylė. Pagrinde tik dundulio produkcija ir keletas užsienietiškų skardinių. Labai maža dalis pale ale ir IPA stiliaus. Kodėl čia nebepirksiu, tai dėl parūgusio premium alaus, kuris kainavo ~4.5Eur už 0.375L buteliuką. Tai būtent dundulio premium linijos alus brett ipa ir 33. Pirkau 10 skirtingų buteliukų ir šitie du buvo parūgę ir teko išpilti lauk. Norėčiau paklausti ar jūs bent jau tikrinate ką parduodate? Beje vieno iš jų galiojimas iki 2033 metų! Really?!
  • Alaus asortimentas labai platus, taip pat ir užkandžių. Labai geras aptarnavimas, pakonsultavo dėl alaus, taip pat darbuotoja padėjo išsirinkti alų, tinkamų užkandžių prie rinkinio ir viską labai gražiai ir kruopščiai supakavo. Tik geriausios rekomendacijos.
  • Vieta privažiuoti gera, parkingo vietų pakankamai, asortimentas nėra pats didžiausias, bet yra ką išsirinkti ? pardavėja tikrai patars
  • Geras gero alaus pasirinkimas. Kainos tokios pat ir šiek tiek žemesnės, negu panašaus pobūdžio parduotuvėse Kaune su dideliu pasirinkimu alaus. Bet, aplamai, neskaitant senamiesčio - geriausias nepilstomo užsienietiško alaus pasirinkimas.
  • Didelis įvairių gėrimų pakuotėse pasirinkimas. Pilstomo alaus rūšių ne daugiau nei kitose panašiose vietose. Taip pat galima įsigyti stiklinių bokalų. Kainos aukštokos.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!