Asmeninių kvepalų kūrimas Klaipėdoje arba Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Leiskitės į kvapų kelionę kartu su aromaterapijos studija „Kap Kap“! Natūralūs kvepalai, eteriniai aliejai ir ekologiška kosmetika tik Jums. Neįtikėtinos savybės ir nauda grožiui, sveikatai ir vidinei harmonijai!

Atraskite sau aromaterapijos ir parfumerijos pasaulį! Kūrybinėse dirbtuvėse susipažinsite su kvapais, kvepalais, jų istorija, paslaptimis ir kaip juos derinti, taip pat, kaip atrasti ir sukurti savo ypatingus kvepalus, kurie atspindėtų Jūsų asmenybę ir charakterį. Pagaminsite iš natūralių ingredientų (eterinių aliejų) asmeninius kvepalus, kuriais dar ilgai mėgausitės!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • individualus supažindinimas su natūraliais kvapais bei jų savybėmis ir nauda;
  • 10 ml. talpos kvepalų iš ekologiškų eterinių aliejų susikūrimas pagal Jūsų poreikius;

Svarbu:

Rekomenduojama prieš atvykstant nesikvepinti. Paslauga vykdoma paslaugos tiekėjui surinkus grupę iki 15 asm. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Aromaterapijos namai „KAP KAP“, Kepėjų g. 12, Klaipėda; Žalgirio g. 106, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val. 30 min. - 1 val. 45 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-2 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda, Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

49,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +49

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
KAP KAP
+370 600 11114, +37067479093, info@kapkap.lt
KAP KAP Google 5 / (10)
  • Ačiū KAP KAP! Nuostabios dirbtuvės Šiaulių dailės galerijoje, kurios suteikė kūrybinio džiaugsmo ir įkvėpimo dalyvavusioms! Praskaidrino lietingą dieną!
  • Jauki atmosfera, malonūs kvapai, geros emocijos ir atsidavusios darbuotojos - nieko kito negalėčiau tikėtis iš Kap Kap. Dar gi kalbant apie jų kvepalus...jie tikrai kokybiški ir ilgai tau tarnaus (kaip sakė viena darbuotoja). Net nejuokauju. Galvojau, kad sunaudojau daugiau negu pusę buteliuko per tuos 2 mėnesius kasdienio naudojimo (kartais net kelis kartus į dieną), bet iš tikrųjų liko daugiau negu pusė buteliuko kvepalų. Tikrai nustebau! Dar keturiems ar daugiau mėnesių užteks. Rekomenduoju bet kam, kas norėtų pasigaminti savo kvepalų ;3
  • Kai ėjau į Kap kap net nežinojau ko tikėtis...Tai buvo dovanų kuponas susikurti savo kvepalus...Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau atostogų dieną...nes visos tą dieną patirtos emocijos su nuostabia Kap kap darbuotoja Augustina mane nukėlė į man pačiai dar neatrastas gelmes...kvapų, prisiminimų, melancholijos, šilumos, gerumo, nuoširdumo, džiaugsmo, liūdesio, vaikystės, dabarties, praeities, ateities...Dabar mėgaujuos Savo kvapu? Nuostabi dovana naujiems savęs pažinimams?? Dėkingumas❤
  • Super vieta! Puikus aptarnavimas , nuostabi produkcija! Sukurta maloni atmosfera. Patys geriausi atsiliepimai, merginos dirba su atsidavimu ir meile, išmano savo darbą bei turi rimtą bagažą žinių.
  • Kiekvieną kartą užsukus į Kap Kap aliejų parduotuvę pasitinka malonios ir besišypsančios pardavėjos, kurios visada parinks ir patars kokį aliejų kam naudoti, bei papasakos geriausias jų savybes. Jau daugiau nei 2 metus naudoju įvairius Kap Kap aliejus ir niekada neteko skųstis kokybė, nes ji yra pati aukščiausia! Rekomenduoju visiems išbandyti jų gaminamus aliejus.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!