Nėščiųjų parduotuvės „9mėnesiai.lt“ parduotuvės dovanų čekis

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„9mėnesiai.lt“ - parduotuvė būsimoms ir esamoms mamytėms, kurios nori visada atrodyti stilingai ir nepriekaištingai. Čia rasite platų asortimentą ne tik drabužių nėščiosioms, bet ir higienos, kosmetikos priemonių. Prekių asortimentas atrenkamas itin kruopščiai ir atidžiai, todėl užtikrinama aukščiausią siūlomų prekių kokybė.

Nėščiųjų parduotuvėje rasite:

  • drabužių nėščiosioms ir maitinančioms,
  • ypač didelį asortimentą liemenėlių nėštukėms ir maitinančioms,
  • korsetų po gimdymo,
  • kitų higienos prekių.
Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Pasirinktos prekės iš nėščiųjų parduotuvės „9mėnesiai.lt“ už dovanų čekio vertę

Svarbu:

Kuponu galima atsiskaityti fizinėse 9mėnesiai.lt parduotuvėse ir internetinėje svetainėje 9mėnesiai.lt (Perkant internetu atsiųskite kupono kodą parduotuve@9menesiai.lt ir Jums bus atsiųstas naujas kodas, kurį panaudosite 9mėnesiai.lt). Jeigu išsirinktų prekių suma didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „9mėnesiai.lt“, Verkių g. 29F, Vilnius (Ogmios miestas) ir internetinė parduotuvė www.9menesiai.lt Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Visa Lietuva
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 10 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +10

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
9mėnesiai.lt
parduotuve@9menesiai.lt, +370 6555 71 97
9mėnesiai.lt Google 4.6 / (118)
  • Labai gera atmosfera, aptarnavimas. Jauki parduotuvele.
  • Pirkau internetinėje svetainėje, labai ačiū už konsultacijas nuotoliniu būdu, striukė tiko puikiai.Labai greitas išsiuntimas ?
  • Su klientų aptarnavinų etika reikėtu padirbėti. Situacija - ppakonsultuoja dėl prekių ir man išsirinkus ir likus susimokėti - įbėga žmogus su mintim “man tik paklaust” įsiterpia ir prašo pažiūrėt ar yra tam tikra prekė parduotuvėje. Konsultantė it užhipnotizuota (na taip, man gi liko tik susimokėt, tai pardavimas skaityk atliktas) apie mane pamiršta ir puola ieškoti per sąrašus ar yra likutis, nueina į sandėlį, grįžta - taip yra, bet čia nepabaiga. Reikia dar vienos prekės - jos nėra, tad kodėl gi nepaskambinus ir neužsisakius iškitos parduotuvės. Come on… prašau, paimkit mano pinigus ir paleiskit mane… bet gal tiesiog taip priimta, kas garsiau rekia ir nagliau eina, tas ir teisus.
  • Labai gera parduotuvė nėštukėms. Kokybiškos prekės, aptarnavimas labai patiko. Esu dėkinga šiandienos pardavėjai, kuri padėjo išsirinkti naktinukus, buvo labai dėmesinga ir maloni. :)
  • Esu labai laiminga įsigijusi prekes šioje svetainėje. Pirkau korsetines kelnaites ir diržą. Kadangi šias prekes įsigijau dar besilaukdama, buvo sunku nuspėti reikalingus dydžius. Grįžus iš gimdymo namų supratau, kad diržas man mažas, nerimavau, nes nuo prekių įsigijimo buvo praėję daugiau kaip mėnuo laiko. Kreipiausi į "9mėnesiai" klausdama, ar pavyktų prekę pasikeisti ir mano džiaugsmui gavau teigiamą atsakymą be jokios prievolės aiškintis, kas ir kaip :) O keičiamą prekę gavau vos po kelių darbo dienų. Taip pat, įspūdį paliko komunikacija, kadangi apie visus veiksmus buvau operatyviai informuota el.paštu. Ačiū "9 mėnesiai" komandai! ?
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!