Parama „Jaunimo linijai“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešoji įstaiga „Jaunimo linija“ – nemokamos emocinės paramos tarnyba, kurią visą parą telefonu ir internetu teikia savanoriai. Jaunimo linijos misija – teikti kiekvienam jaunam žmogui prieinamą savanorių emocinę paramą.

Dovana džiugina, kuomet ji vertinga ir prasminga. Dovanokite “Jaunimo linijos” dovanų kuponą draugui ir abu kartu prisidėkite prie to, kad kuo daugiau jaunų žmonių Lietuvoje būtų išgirsti.

Emocinė parama – tai išklausymas ir buvimas kartu tuomet, kai sunku. Jauniems žmonėms dalintis jausmais ir pasakoti apie savo sunkumus draugams ar tėvams būna nepriimtina, dažnas net ir neturi su kuo pasikalbėti, todėl anoniminis skambutis į “Jaunimo liniją” būna vienintelė išeitis. Emocinės paramos poreikis ypač išauga per šventes ar tamsiuoju metų laiku.„Jaunimo linijoje“ nemokamą emocinę paramą visą parą telefonu ir internetu teikia savanoriai. Šiuo metu „Jaunimo linija“ gali atsiliepti tik 70 proc. Visų kreipimųsi.

Įsigydami “Jaunimo linijos” dovanų kuponą ir dovanodami jį draugui jūs dovanojate pokalbio galimybę kitam jaunam žmogui – visa už kuponą skirta pinigų suma bus skirta “Jaunimo linijai” paremti.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos sumos parama emocinės paramos tarnybai „Jaunimo linija“

Svarbu:

Už šį čekį jo turėtojas jokių paslaugų negauna. Visos surinktos lėšos skiriamos „Jaunimo linijos“ veiklai paremti. Kadangi tai yra parama VšĮ „Jaunimo linija“, todėl šis dovanų kuponas NĖRA grąžinamas ir NĖRA keičiamas į kitas paslaugas.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: VšĮ „Jaunimo linija“, Naugarduko g. 34, Vilnius
Trukmė: Neapibrėžta
Tikslus dalyvių skaičius: Neapibrėžta
Apranga: Neapibrėžta
Dovanų kupono galiojimas: Neapibrėžta
Sezoniškumas: Neapibrėžta
Šalis: Lietuva
Miestas: Visa Lietuva
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Viešoji įstaiga Jaunimo linija Google 5 / (1)
Komentarai