Restorano „Lavender Inn“ dovanų čekis

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Lavender Inn“ yra modernus naujų pastatų kompleksas, kuriame įrengti svečių namai ir restoranas. Įsikūrę ant Viešvėnų tvenkinio kranto, nutolę nuo Telšių centro, todėl jausite visapusišką ramybę. Pasimėgauti patiekalais galėsite ir Palangoje esančiame restorane „Lavender Inn“. Tyras ir šviežias oras, kerintis dvelksmas, kurį skleidžia levandų žiedų jūra, sukuria pakilią nuotaiką kiekvienam, pasiilgusiam natūralumo ir svaigaus prisilietimo prie gamtos. „Lavender Inn“ jus pasitiks draugiškas ir profesionalus personalas, kad viešnagės metu jūs patirtumėte tik malonias akimirkas ir šiltus įspūdžius.

Ieškot ne tik, kur skaniai pavalgyti, bet ir norite pasimėgauti nuostabios aplinkinės gamtos apsuptimi? Tuomet jums būtinai reikia apsilankyti moderniame bei jaukiame restorane „Lavender Inn“, kuriame galėsite paragauti ne tik pasakiško skonio patiekalų, bet ir gausite atokvėpio akimirką. Pasinaudokite šiuo dovanų kuponu, ir už jo vertę ragaukite restorano siūlomų valgių bei gėrimų.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktas maistas ir gėrimai už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jei restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Informacija apie darbo laiką nuolat atnaujinama Facebook paskyroje,teikiama telefonu: +370 67391211 ir el. paštu: info@lavenderinn.lt.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Lavender Inn“, Viešvės g. 19A, Viešvėnų km., Tešių raj. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Šalis: Lietuva
Miestas: Telšiai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 30 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +30

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Lavender Inn Guest House
+37067391211, info@lavenderinn.lt
Lavender Inn Guest House Google 4.6 / (428)
  • Komunikacija tokia prasta, kad net gaila. Kai užsakinėjom kambarį nebuvo nė menkiausios užuominos, kad niekas neveikia ir niekas nedirba. Visas viešbutis, kavinė ir restoranas uždaryti. Praneškit žmonėms tokius dalykus, nes sugadinat nuotaikas ir šventes, kai atvažiavus apsistoti supranti kad tavo planas pabėgti, skaniai pavakarieniauti ir apie nieką negalvoti sugriūva dėl nulinės komunikacijos su klientu. Per visą apsistojimą nebuvo vandens. Kambariai tvarkingi, bet tai jau nebeatperka nusivylimo ir komunikacijos nebuvimo.
  • Labai graži aplinka. Geras aptarnavimas. Skanūs patiekalai. Graži katytė pasitinka ir palydi...
  • Jauku. Stilinga. Viskas puiku, tik pusryčiai neatitinka kainos. Už 2 keptus kiaušinius ir kavą imti 12 € - įžūloka, nei jogurto, nei vaisių, na nebent moki už gražią aplinką. Aptarnaujančiai merginai palinkėčiau šypsenos.
  • Atvykome su šeima atigerti kavos ir pavalgyti, jokių įspėjimų ar kažko panašaus nebuvo kad ta diena neaptarnauja ir pan, taigi atvažiavome palikom mašina parkinge ten apačioje, pasivaikšciojom ir tada ėjome i vidų, tuoj pat atlėke stotinga moteriškė su skrybėle ir sako ka jus čia darote ar jus čia į žygį??? Sakom ne tiesiog atvykome ir tiek,. Tada ji sako čia mes viską išnuomave visa teritorija tvenkinius ir panašiai todėl apsisukite ir važiuokite iš čia tuo pačiu keliu kaip ir atvažiavote!!!!! Na tai ir išvykome nesuprate, jei jau viską išnuomoja tai tegul įspėja ar ženklais kokiais uždaro parkinga ir pan arba internete paskelbia kad niekam atvykti negalima nes užimata o dabar putojasi ??? nustebino tokiu bendravimo būdu.
  • Aplankėm šią įspūdingą, labai išpuoselėtą ir prižiūrėtą vietą gegužės mėnesį, kai visa gamta pilnai atsigavus, sužaliavus, viskas žydi ir kvepia, bet levandos dar nežydėjo, jos buvo pernykščios, tačiau jų buvo daug ir visur ir įspūdis išliko iki šiol. Švenčiau ten gimimo dieną ir buvau maloniai nustebintas :) Labai moderni ir jauki vieta. Maistas neįprastas, kainos į didesnę pusę, bet verta. Ačiū!
Komentarai