5 nakvynės su maitinimu ir SPA dviem „Tulpės“ sanatorijoje Birštone

-13%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Tulpės“ sanatorija yra įsikūrusi Birštone, šalia vaizdingojo Nemuno vingio. Tai pirmoji sanatorija Birštone. Ji turi ilgametę gydymo mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu tradicijas. Sanatorijoje pailsėsite, atgausite jėgas ir visapusiškai pagerinsite savijautą.

5 nakvynės su maitinimu ir SPA dviem „Tulpės“ sanatorija - puikus planas savaitės atostogoms. Griebkite savo antrąją pusę, draugą ar artimą šeimos narį ir vykite pailsėti kartu. Čia jūsų lauks sotus bei gardus maistas tris kartus per dieną, ir daugybė veiklos. Procedūrų bus tiek daug, kad reikės suspėti jose dalyvauti, tačiau jausmas po jų - nepakartojamas.
 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 5 nakvynės dviviečiame mini liukso tipo kambaryje su balkonu korpuse „Baltoji vila“ 2 asmenims;
  • 5 pusryčiai, 5 pietūs ir 5 vakarienės;
  • gydytojo konsultacija ir sveikatingumo programos sudarymas;
  • 1 val. 30 min. trukmės apsilankymas baseino ir pirčių komplekse (4 kartai);
  • 20 min. trukmės nugaros ir juosmens masažas arba atpalaiduojantis viso kūno masažas (3 kartai);
  • 15 min. trukmės mineralinio vandens perlinė vonia arba angliarūgštės vonia arba ozono vonelė pėdoms (2 kartus);
  • 30 min. trukmės povandeninis masažas mineralinio vandens baseine arba parafino vonelės plaštakoms (2 kartus);
  • 20 min. trukmės aromaterapija-muzikos terapija arba 10-15 min. trukmės inhaliacija su vaistažolėmis (4 kartai);
  • 30 min. trukmės mankšta salėje arba šiaurietiškas ėjimas (3 kartai);
  • darsonvalizacijos procedūra, „Bemer 3000“ procedūra arba ultragarsas (3 kartai);

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, visomis savaitės dienomis (išskyrus 12.24 - 01.09). Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Gyvenamasis korpusas ir sveikatinimo procedūros atliekamos skirtinguose pastatuose. Paslauga skirta asmenims nuo 18 metų. Birštono kurorto mokestis 2 Eur/asm. 1 parai.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Tulpės“ sanatorija, B. Sruogos g. 1, Birštonas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 5 nakvynės
Maitinimas: Pusryčiai, Pietūs, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

680,00 €

-13 %

780,74 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +680

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Tulpės sanatorija
+37031965525, registratura@tulpe.lt
Tulpės sanatorija Google 4.5 / (551)
  • Kambarys neblogas, bet visa kita : Back in USSR... O pinigai kaip už 4* viešbutį. Maitinimas tragiškas.
  • Puiku ir naujoviška būtų tarp '95-'00 metų ? Kadangi gavom dovanų, tai nukeliavom. Bet už savus tai geriau atvažiuočiau į kitas sanatorijas 2 val. į baseiną ir valgyčiau degalinėje. Gyvenimo sąlygos kaip ir nieko blogo. Maždaug vidutinį PL viešbutį atitiktų. Kitos paslaugos (beje, skirtinguose pastatuose visos) - nekažką. Baseinas galimai dar mena jauną Brazauską su draugais jame plūduriuojant. Bet vakaro, t.y. ryto vinis - pusryčiai ? Pigūs koldūnai, pašvinkęs (rimtai, vasara buvo) kumpis - o desertui sausainis ? Toks grįžimas į '95-uosius. Gal kad nesustorėtų sanatorijos svečiai... O vieta - ko gero geriausia Birštone. Pro baseino langą Nemunas matosi... Deja...
  • Kambarys pirmame aukšte buvo patogus ir erdvus, tačiau garso izoliacija nulinė, atrodo lyg koridoriuje miegotum. Maistas paprastas, bet skanus, kavinės darbuotojos labai šaunios ir geros. Procedūros patiko, tik minusas žiemos metu, kad per lauką reikia eiti. Atskira padėka kambarių tvarkytojom už tai, kad girdi ir supranta klientus.
  • Kambariai tvarkingi, personalas paslaugusir mandagus. Prieš metus buvome nustebinti nemalonaus ir atmestinio bendravimo, tačiau šiais metais viskas buvo kitaip. Ačiū
  • Klientų aptarnavimas dar net neapsilankius paliko blogiausią įmanomą įspūdį. Turime kuponą dviem asmenims. Kadangi norimu laiku nebuvo vietų mini liukso kambaryje, paprašiau, kad rezervuotų paprastesnį kambarį už tą pačią kainą. Ne, pasirodo, kliento pageidavimas nieko vertas, nes jie turi TAISYKLES. Tada klausiu, ar galime atvažiuoti tik vienai nakčiai, nes to liukso laisvas laikas mums netinka. O kitos nakvynės tiesiog nepanaudosim nei dabar, nei kada nors vėliau. Ne, sako, TAISYKLĖS to neleidžia. Reiškia, jeigu turiu kuponą dviem naktims, abi jas ir turiu rezervuoti. Efektyvumas?? Ne, turbūt negirdėjot apie tokį. Ok, tai kadangi privertėt mus pilnai prisiderinti prie jūsų kambarių ir grafikų, gal galime pasiimti vaiką ir sumokėti už jį papildomai? NE, NES TAM REIKIA KITO KAMBARIO..... kurio laisvo neturime :D Juokas pro ašaras pas jus su tokiu klientų aptarnavimu. Jeigu aš sumokėjau už šampaną, o noriu, kad atneštumėt vandens ir neprašau pinigų grąžinti, tai koks jums skirtumas??!!
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!