Nakvynė su pusryčiais ir vakariene dviem viešbutyje „Vila Komoda“ Palangoje

Premium

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Atrestauruotas istorinių namų butikinis viešbutis „Vila Komoda“ kviečia unikaliai patirčiai! Mėgaukitės originalia aplinka, sezoniškais šviežio maisto restorano patiekalais, užkandžių ir gėrimų terasa bei privačiu sodu. Viešbutis įsikūręs Palangos miestelio širdyje, Meilės alėjoje, todėl lengvai pasieksite bet kuriuos norimus aplankyti objektus.

Viešbutį „Vila Komoda“ nuo Palangos paplūdimio skiria vos 200 metrų, todėl vandens bangų mūša galėsite mėgautis kada tik panorėję. Visuose svečių namų „Vila Komoda“ numeriuose rasite drabužių spintas, kiemus su vaizdu į sodą, plokščiaekranius televizorius, vonios kambarius ir kt. Jei kažko prireiks, nesidrovėkite kreiptis – personalas užtikrins geriausias jūsų patirtis.

„Vila Komoda“ kviečia ramiam ištaigingam poilsiui. Pabėkite nuo rutinos ir praleiskite įsimintiną laiką viename gražiausių mūsų šalies kampelių.

Šis specialus dovanų kuponas siūlo jums ir jūsų antrai pusei romantišką nakvynę su pusryčiais ir vakariene viešbutyje „Vila Komoda“ Palangoje. Įsikūręs populiariausiame Lietuvos kurorte, šis viešbutis jaukiai ir moderniai jus priims, suteiks kokybiško poilsio galimybę. Taip pat jums ryte bus pateikiami pusryčiai, o vakare jūsų laukia net trijų patiekalų vakarienė.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė standartiniame dviviečiame kambaryje 2 asmenims;
  • a la carte pusryčiai;
  • 3 patiekalų vakarienė (užkandis, pagrindinis patiekalas, desertas) 1 kartas;

Svarbu:

Dovanų kuponas negalioja: gruodžio 25 d. – sausio 2 d., vasario 14 d., LR šventinėmis dienomis ir Stintų savaitgalį. Atvykimas nuo 14 val. Išvykimas iki 12 val. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 7 dienom iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Vila Komoda“, Meilės al. 5, Palanga Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis, Tik darbo dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje)
Poilsio sezoniškumas: Ruduo, Žiema, Pavasaris, Vasara (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Sezoniškumas")
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Palanga
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Sezoniškumas

264,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +264

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Vila Komoda
+370 460 20490, info@vilakomoda.lt
Vila Komoda Google 4.6 / (341)
  • Tobula ...... ❤️❤️❤️❤️ Viktorija ir Jonas
  • Vos tik atvykom pasitiko šiltai ir aptarnavimas max max max geras šiandien laukiam pusryčių į kambarį. Labai viskas profesionalu rekomenduoju⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Šventėme savo didziausia svente ,vestuves. Vadybininke labai graziai pakalbejo kad sveciai neliks nevalge ir maisto uzteks,labai graziai viska nupiese. Sventes diena gavome porcijas nerealiai mazo dydzio sveciai sedejo prie tuscio stalo buvo sugadinta musu svente apturejome geda pries visus svecius.is vakaro sumokejome saskaita kur i samata buvo itrauktas ir jaunavedziu kambarys kita ryta paprase dar sumoketi uz kambari ,buvo visiskas apsurdas ,niekam nerekomenduoju cia svesti savo sventes liksite apgauti ir apturesite geda.
  • Aptarnavimas auksciausio lygio. Maistas, pusryciai, muzika- viskas idealu. Viesbutis yra pacioje geriausioje vietoje, iki juros cia pat. Labai patiko viesbucio stilius ir prabanga ir kartu neipareigojanti. Aptarnavimas restorane toks, kad jautiesi lyg tave pazista ir laukia. Buvome pirma karta keleta dienu, bet tikrai Palangoje apsistosime butent Komodoje.
  • Iš kompanijos užsisakiau pati pirma patiekala — jo negavau, nes padavėja pamiršo ir virtuvė nebegalėjo pagaminti, nes baigė darba. Dėl tokio nesusipratimo, nesugebėjo pateikti nei nuolaidos nei alternatyvos. Didelis minusas, nes restorane, ne knaipėje problemos sprendžiamos yra kitaip
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!