facebook

Vakarienė „Žvejų užeiga“ dvaro restorane Šiauliuose

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Žvejų užeiga yra viešbutis, įsikūręs saulės mieste Šiauliuose. Čia kviečiami atvykti tie, kurie tikisi itin kokybiško poilsio bei romantiško laiko praleidmo. Čiupkite savo antrąją pusę, pasiplanuokite savaitgalį ir vykite kartu pailsėti!

„Žvejų užeiga“, tai rekonstruotame dvare įsikūręs restoranas, savo svečiams siūlo pasimėgauti gardžiais patiekalais, ruošiamais iš sezoninių produktų. Vakarienės metu maloniai nuteiks šalia tyvuliuojantis ir pro langus matomas Rėkyvos ežeras. Ramybės pojūtį suteikianti dvaro aplinka puikiai tiks tiek romantiškai vakarienei, tiek puikiam laikui draugų kompanijoje. Žiemą kavines jungia stiklo galerija, kuri vasarą virsta lauko kavine ant ežero kranto.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Pasirinktas maistas ir gėrimai iš restorano meniu už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jeigu restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už alkoholinius gėrimus.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Žvejų užeiga“ restoranas prie Rėkyvos ežero, Poilsio g. 16, Šiauliai Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neribota
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Šiauliai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 15 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Žvejų užeiga
+370 641 55558
Google 4.3 / (1308)
  • Šiandien pasilankėme su žmona nusprendę papietauti - 10/10. Skanu buvo viksas: sriuba, pagrindinis na ir šefo desertas. Kiaulienos žandai tirpo burnoje, net peilio nereikėjo :). Aptarnaujanti mergina negailėjo dėmesio. Ačiū už gerą maistą ir aptarnavimą.
  • Maloni vieta įvairioms progoms. Viduje labiau prabangesnė aplinka. Patiko sėdėti stikliniame pastate. Kaip žiemą, tai tikrai šilta. Gaila, kad žiema, nes vasarą už lango būtų matomas tobulas Rėkyvos ežero grožis. Patiekalas "Grill mėsos asorti dviem" labai skanus. Užtektų ne tik dviem suaugusiems, bet dar ir vaikiukui. Aptarnavimas greitas ir geras. Mums labai patiko praleistas laikas restorane. Ačiū personalui.
  • Restoranas didelis pliusas maisto adzvilgiu buvo ziauriai skanu. Kas liecia miegamo kambari, nu blyn dvi viengules lovos sustumtos i viena ir buvo nemiega tokioj lovoj visa nakti nepatogu. Vonia - atsisedi i ja o kranas vandeni leidzia vandeni tiesiai i tave nes i kita puse neatisesi ten nuleidziama vandens skile. Kambarys - kaip telika ziuret? Nei atsigulus nei atsisedes, nepatogu nes pakabintas nevietoi. Na tokie pastebejimai, kurie turetu buti patogus labiau o nepatogus.
  • Nuostabiai jaukus ir patogus viešbutukas su puikiu restoranu. Kambarys labai jaukus su vaizdu į Rėkyvos ež. Restorano maistas irgi labai skanus tiek nuo užkandžių iki deserto. Aptarnavimas labai malonus. Vienintelis minusas pusryčiai. Kiaušinienė buvo šalta, nors rodos maistas pagal užsakymą turėtų būt gaminamas, tai vienintelis minusas.
  • Na gražus gamtos kampelis, įpareigoja ir pačiam su išvaizda susiimti :) lauko terasoje būtinai reiktų pakeisti takelių lenteles į nesulūžusias. Galima net užkliuvus išsidrėbti :) na ir aišku, vaizdelis ne koks, net sėdint viduje, prie lango. Picos neblogos, su daug žalumynų, bet naminė gira- tai kaškoks košmaras- be skonio (gal skiesta vandeniu?), su daug cukraus...
Komentarai