facebook

Pasirinktas SPA ritualas: Karma, Sakura arba Himalajų SPA

-27%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Ritos masažų studija“ - vieta, kur galėsite pasilepinti profesionaliai atliktais masažais bei SPA ritualais. Tai geriausias pasirinkimas ieškantiems malonaus būdo greitai atgauti jėgas, pašalinti nuovargį ir įtampą.

Kas gali būti geriau už galimybę rinktis! Šis pasiūlymas suteikai galimybę pasirinkti vieną iš trijų SPA ritualų: Karma, Sakura arba Himalajų SPA. Kiekviena programa skirtinga, bet puikiai tinkanti atsipalaiduoti ir pasisemti energijos. Palepinkite savo kūną išskirtiniais SPA ritualais!

Karma SPA ritualą sudaro: kūno šveitimas su „Karma" šveitikliu, kuriam būdingi baltojo lotoso ir bergamotės aromatai, kūno įvyniojimas, aromaterapinis masažas su kvepiančiais eteriniais aliejais.

Sakura SPA ritualą sudaro: kūno šveitimas su organiniu cukrumi ir japoniškos sakuros aliejaus mišiniu, kūno įvyniojimas, aromaterapinis masažas su kvepiančiais eteriniais aliejais. 

Himalajų SPA ritualą sudaro: kūno šveitimas su Himalajų druskos šveitikliu, papildytu indiškų rožių aromatu ir raminamųjų saldžiųjų migdolų aliejumi, kūno įvyniojimas, aromaterapinis masažas su kvepiančiais eteriniais aliejais.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 30 min. trukmės kūno šveitimas;
  • 25 min. trukmės kūno įvyniojimas;
  • 35 min. trukmės aromaterapinis masažas su kvepiančiais eteriniais aliejais;
  • žolelių arbata arba gintarinis vanduo po procedūros;

Svarbu:

Dėl rezervacijos kreiptis darbo dienomis nuo 10 iki 16 val.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Ritos masažų studija“, Slucko g. 1-102, Vilnius; Nemirsetos g. 33, Girkalių km. (Klaipėdos r.); Kūlių vartų g. 14, Klaipėda
Trukmė: 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno, Veido ir galvos
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Palanga, Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

55,00 €

-27 %

75,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +55

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Ritos masažų studija
+370 640 19979
Google 4.2 / (56)
  • Nerekomenduoju. Salone tikrai šalta. Jokio jaukios nei muzikos, nei aplinkos. Meistrė atliko savo darbą ir tiek. Galvos masažas buvo nekažką (nors buvo galima rinktis tarp galvos ir veido - net nepaklausė, kurio norėčiau). Na, tikrai yra žymiai geresnių vietų nei ši.
  • Puikiai atliktas masažas, nuo galvos iki pirštų galiukų. Ačiū Jūms, Daiva.
  • Buvau SPA procedūroje pas darbuotoją-masažistą Erik Rimša. Rekomenduoju vadovybei atkreipti dėmesį į šį darbuotoją. Visų pirmą buvo LABAI keista, kad ant durų parašyta, kad sekmadieniais studija nedirba (kas jau priverčia susigalvoti), visų antrą studijoje buvo tik šis vienas darbuotojas ir aš. Nors praeitą kartą atšaukiau vizitą būtent dėl tos priežasties, kad tokį masažą daro vyras, antrą kartą nebuvau informuota, kad masažą darys jis pat. Kai atėjau nustebau, bet nenorėjau pasiduoti stereotipams. Atsipalaiduoti kuriam laikui tikrai gavosi, tačiau pabaigoje jau pajaučiau gryną priekabiavimą, kai buvo atliekamas atpalaiduojantis masažas. “Nuslysdavo” rankos ir masažavosi labai arti intymios vietos, nors šios vietos neturėjo būt masažuojamos, 100% tai žinau, nes tai ne anticeliulitinis ir ne limfodrenažinis masažas, ir žiaurus žvilgsnis kuris nebuvo atvedamas nuo mano akių, šiame momente jau tikrai supratau, kad viskas kas vyksta yra nenormalu. Paprašiau baigti daryti masažą, tuomet užklojo mane rankšluosčiu ir vis tiek pratęsė daryti masažą, tik per rankšluostį. Dar kartą pasakiau, kad sustotų, ačiū dievui bent jau iš antro karto buvo suprasti mano žodžiai. Veidas niekaip nepasikeitė, niekaip nebuvo bandoma paaiškinti ir bent kažką pasakyti, matyt įprastas reikalas šioje studijoje. Labai buvo baisu, kad studijoje, pasikartosiu, buvome tik aš ir šis darbuotojas. Kai išėjau iš studijos palydėjo žodžiais “gaila, kad netiko masažas :(((”. Geriausiai būtų pasiklausti kodėl nepatiko. Atsiliepimas bus paliktas ne tik čia. Niekada ir niekam nerekomenduoju šios studijos, nors prieš šį vizitą turėjau labai gerą patirtį. Dabar masažuotojas naudojasi savo darbo padėtimi ir naudoja mano suteiktą konfidencialią informaciją, atrado mano paskyras soc. tinkluose, telefono numerį, el. paštą ir bando įrodyti, kad man “viskas pasirodė”, “mano masažas yra energiškai stipresnis, o prieš tai buvote pas kolegas, kurios daro konservatyvesnį masažą”, tai pat “žinoma aš žiūrėjau į jūs, man nuobodu dirbti savo darbą”, matyt langas ar sienos tiesiog egzistuoja tokiu atveju. Taip pat paminėjo, kad per pusę metų tai buvo jau jam antras kartas, kad kažkam “neįtiko” toks “energetiškai stiprus” masažas. (Dėl ko JAM yra liūdna (citata), apie klientus net nebandoma pagalvoti) Tai ypač merginos, keletą kartų apmąstykite ar verta ten eiti.
  • Rezervuoti laiką kurortuose - misija neįmanoma. Į mesendžerio žinutes nereaguoja, nors ir siūlo nurodyti savo numerį perskambinimui. Į svetainėje nurodytą rezervacijos numerį galima net neskambinti. Išjungtas ir jokio perskambinimo.
  • Turėjau padovanotą kuponą. Kūno masažas + galvos masažas + veido masažas su kaukė. Veido masažo su kaukė niekas nepadarė, galvą pamasažavo kelias minutes ir kūną svelniai paglostė. Nerekomenduoju
Komentarai
  • Atsiliepimai apie
  • Tobulai atliekami masažai!!! Kiekvieną kartą išėjus iš Ritos masažų studijos norisi skrajoti! Ačiū masažistams-profesionalams!
    Atsakymas: Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Džiaugiamės, jog suteikta paslauga likote patenkinta!
  • Su Dovanų salos kuponais – nauji pojūčiai ir pasakiški įspūdžiai! Labai patenkinta „Ritos masažų studijos“ masažais ir kitomis dovanomis! Ačiū!
    Atsakymas: Laba diena, Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Džiaugiamės, kad likote patenkinta paslaugomis! Gražios dienos.