Apsilankymas restobare „Garažas“ Klaipėdoje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Jeigu važiuojate į Klaipėdą aplankyti Baltijos jūros, nepamirškite prasukti ir pro restobarą „Garažas“. Ši vieta spinduliuoja jaukią atmosferą, kuri kviečia apsilankyti ir atsigavinti kaitrią vasaros dieną, ar susišildyti vėsų rudens vakarą. Čia jūs būsite maloniai bei svetingai sutikti aptarnaujančio personalo, kuris padės jums išsirinkti tiek staliuką smagiam pasisėdėjimui, tiek patiekalus ar/ir gėrimus iš restobaro meniu. Sotūs bei įmantriai paruošti užkandžiai jus nustebins savo gardumu. Taip pat jūsų laukia ir gėrimai - tiek atgaivinantys, tiek sušildantys. Pasikvietę kartu ir draugą ar šeimos narį, jūs galėsite pasimėgauti gardžia bei linksma priebėga restobare „Garažas“. Su šiuo dovanų kuponu jums priklausys visi išsirinkt valgiai bei gėrimai, įeinantys į dovanų čekio vertę.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktas maistas ir gėrimai už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jei restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Dovanų kuponas negalioja alkoholiniams gėrimams. Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 24 val. iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restobaras „Garažas“, Turgaus g. 35A, Klaipėda Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 10 iki 300 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +10

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Garažas
+370 612 05777
Garažas Google 4.5 / (427)
  • Apsilankymas buvo dar praeitą vasarą, tačiau vis dar atsimenu, kad nebuvome labai patenkinti vizitu. Kokteiliai palyginus brangūs, maistas gražiai paserviruotas, skanus, bet ir kainos buvo atitinkamos.
  • Buvome kai buvo ne daug žmonių. Tai aptarnavo greit, maistą atnešė greit. Maistas nėra kulinarijos šedevras, bet ir ne prastas, porcijos gan didelės, kainos pakenčiamos. Kepta duona galėtų būti minkštesnė. Galima sėdėti lauke ant minkštų krėslų. Draugiški gyvūnam
  • Likome maloniai nustebinti, graži aplinka, labai skanus maistas ir malonus aptarnavimas! Tikrai dar grįšime!
  • Salotų iš dienos meniu laukiau 45 minutes, kiti kolegos, kurie užsisakė tortilijas laukė virš valandos. Porcijos dydis absurdiškas, geriausiu atveju čia yra 70 g. vištienos.
  • Šiomis dienomis kai maitinimo įstaigos ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Lietuvoje, jaučia svečių stygių, tuščiame bare "mandravoti" neleidžiant svečiui pasirinkti iš pagrindinio meniu galėtų tik tas restoranas, kuriame svečiai, norintys patekti į restoraną, išsirikiavę laukia eilėje kol atsiras laisvas staliukas, bet ne tas, kuriame vietoje klientų prie staliukų švilpauja vėjas, o prie baro snūduriuoja padavėjas. Antra, maistas net ne vidutinio lygio, o labiau žemesnio, ir kažkuo primenantis nemokančios gaminti namų šeimininkės eksperimentus po kelių minučių video apie maisto gamybą, peržiūrų youtube platformoje. Manau, save gerbiantis restoranas niekada neuždraus klientui užsisakyti patiekalų iš pagrindinio meniu. Tad 2/5 už meilę klientams ir maisto gamybai. Pilną apžvalgos versiją rasite užsukę čia www riebuskatinas lt
Komentarai